Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Кредитни карти VISA

С кредитни карти Visa можете да харчите до максимален лимит. Може да изплатите всичко в края на месеца или на разсрочени плащания срещу допълнителна сума - лихва и такси.

Нов лаптоп! Сделка, която не можете да изпуснете. Можете да я използвате по телефона и в Интернет. Можете да я използвате за неочаквани разходи.

Каквото и да Ви поднесе месецът, ще сте наясно със Вашето състояние. Каквито и оферти да Ви поднесем, Вие няма да ги пропуснете.

Вашето месечно извлечение показва колко сте похарчили, кога и къде, и каква сума е останала.

Кредитната карта Visa е сигурен и удобен начин да платите за всякакви покупки.

Имате незабавен достъп до Вашите средства, така не губите време пo банкомати и парите Ви са на сигурно място. Благодарение на услугата Visa cash back, дори можете да изтеглите пари в брой, докато плащате покупките.

Всяка транзакция с кредитни карти Visa се записва, което Ви позволява да контролирате разходите.

Само Вие можете да упълномощите транзакция с картата, като въведете своя ПИН код и/или подпишете разписката.

В случай на загуба или кражба на картата, не губите всичките си пари - можете незабавно да блокирате достъпа до картата, като се свържете с банката-издател.

 

Сигурност с кредитни карти Visa

Картите Visa са сигурен начин да управлявате Вашите разходи.

 

Когато получите карта си:

·  Незабавно се подпишете в полето за подпис

·  Запомнете личния идентификационен номер (ПИН) - никога не го записвайте

·  Ако изберете Ваш собствен ПИН или променяте този, който Ви е даден, избягвайте очевидни варианти, като датата Ви на раждане

·  Не казвайте на никого Вашия ПИН

·  Използвайте различен ПИН за всяка друга карта, която притежавате

 

Пазаруване по Интернет

Използването на Вашата карта Visa по Интернет е толкова надеждно, сигурно, бързо, и лесно, колкото и пазаруването във Вашите квартални магазини. Освен това, ние разработихме нова система, която прави онлайн пазаруването дори още по-сигурно, наречена Проверено от Visa.

Проверено от Visa– вижте как системата ни прави онлайн пазаруването още по-сигурно; проверетe, дали Вашата банка предлага тази услуга и се възползвайте от нея още днес.

Вашата карта Visa ще работи нормално при онлайн търговците, които все още не използват Проверено от Visa. Ако искате да пазарувате от уеб страница, която все още не използва нашата услугата, имайте предвид следните мерки за сигурност.

·  Пазарувайте при търговци, за които знаете, че са почтени и надеждни

·  Никога не въвеждайте своя ПИН код

·  Уверете се, че данните от Вашата карта са кодирани, преди да ги изпратите по Интернет – вижте дали в долната част на прозореца на Вашия браузър има картинка с цял ключ или катинар, или проверете адреса на уеб страницата, който трябва да започва с https://, а не с http://

·  Пазете си разписките с Вашите Интернет транзакции, включително адреса на уеб страницата на онлайн търговеца. Много онлайн магазини изпращат имейли на своите клиентите, в които обобщават детайлите от покупките - уверете се, че сте ги съхранили или разпечатали.

·  Преди да пазарувате, прочетете каква е политиката на търговеца за доставки и връщане на стоки, което трябва да е yпоменато на съответния уебсайт. Можете ли да върнете даден артикул, ако не сте удовлетворени? Ако артикулите са дефектни, ще Ви бъдат ли възстановени парите или ще получите ли кредитно известие?

·  На уеб страницата на съответния търговец също трябва да има информация за организацията и цените на доставяне, валутата, с която можете да се пазарува, и приложимите данъци

·  Потърсете телефонен номер или имейл адрес и ги запишете, в случай, че имате някакви запитвания

 

В къщи

·  Пазете касовите си бележки и разписки от банкомати - сравнявайте ги с Вашата карта или банково извлечение

·  Ако някоя от сумите е неправилна или забележите транзакция, за която не си спомняте, незабавно се свържете с банката/институцията, издала Вашата карта

·  Пазете списък с номерата на Вашите карти, както и телефонните номера, на които трябва да се обадите, в случай, че ги изгубите или бъдат откраднати.

 

В магазините

·  Проверявайте касовата бележка или касовия апарат, за да се уверите, че сумата е правилна, преди да оторизирате транзакцията като се подпишете или въведете вашия ПИН

·  Уверете се, че продавачът Ви е върнал картата заедно с Вашето копие от касовата бележка

·  Дръжте картата си близо до Вас - пазете се от джебчии

·  Покривайте ръката си, когато въвеждате Вашия ПИН - уверете се, че никой не наднича през рамото Ви.

 

Пазаруване по пощата и телефона

·  Давайте номера на Вашата карта само на търговци, за които знаете, че са почтени и надеждни

·  Могат да Ви поискат кода за сигурност на Вашата карта (трите цифри, отпечатани на задната страна на картата, върху или вдясно от полето за подпис). Можете да предоставите на търговеца този код, но никога не предоставяйте Вашия ПИН

·  Водете си запис на Вашите транзакции, който съдържа адреса и телефонния номер на продавача.