Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Сайтът Digiteq е със специализирана насоченост електроника и той съдържа оферти за стоки, които са класифицирани по различни характеристики.

Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договора клиента от една страна и от друга www.digiteq.com, отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съотвестващо на правилата на Закона за защита на потребителите. При поръчката или преди това клиентът се регистрира във www.digiteq.com, където задължително посочва “зона за доставка”, в която попада населеното му място, точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка. Посочването на неверни данни при регистрацията прави поръчката невалидна и не обвързва www.digiteq.com.

При успешна поръчка, клиентът получава уведомителен e-mail на електронният адрес, който е посочил в регистрацията си. След получаване на поръчката, се извършва проверка на посочения телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.

 

Съгласие за покупка

Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и Digiteq започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: След натискане на бутона „КУПИ” и след попълване на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от Digiteq и натискане на бутона „Финализирай поръчката“.

 

Стартиране на поръчка

Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

 

Цени

Офертите в сайта съдържат основна информация и снимки на съответните стоки, както и цена с включено ДДС и гаранционен срок.

Цената във всяка оферта се отнася за указаното в офертата количество и не включва цена за доставка. Цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчка на стока, като се визуализират и също включват ДДС.

     Доставката на продуктите не е безплатна, освен ако това не е изрично отбелязано или поръчката е на стойност над 200 лв с ДДС.