Ако сте фен на телефоните с качествена картина, висока мощност и производителност, то тогава си заслужава да хвърлите едно око на това предложение. Digiteq представя 6-инчовия смартфон Lumia 1520 с Full HD дисплей и Windows Phone операционна система.

Атрактивен дизайн и отлична 20-мегапикселова камера са нещата, които правят впечатление в този модел. Carl Zeiss обектива и оптичната стабилизация на камерата правят Lumia 1520 смартфон, подходящ за хора, които обичат да снимат. Не на последно място е и висококачественият звук на запис и възпроизвеждане на музика. Благодарение на Nokia Rich Recording технологията и 4-те вградени микрофона в слушалката получавате изключително добро и чисто качество на звука при разговор.

Четириядреният Qualcomm Snapdragon 800 на 2.2GHz честота е сред най-мощните процесори на пазара. 2GB RAM памет поставят телефона сред най-добрите предложения на пазара.

Lumia 1520 е отличен избор от гледна точка на продуктивност – получавате го с Microsoft Office приложенията Word, Excel и Power Point, които са необходимост за всеки бизнес. Разбира се потребителите могат да се възползват и от всички други екстри на операционната система Windows Phone 8 като например: Live Tiles, People Hub и много други.

Можете да намерите Lumia 1520 на една от най-изгодните цени на пазара на Digiteq.com