Почитателите на смартфоните с голям дисплей могат най-сетне да обърнат глави към Nokia. Новата Lumia 625 предлага внушителен 4.7-инчов диагонал и IPS технология за максимално добри цветове и широки ъгли на странично виждане. Corning Gorilla Glass 2 стъклото, използвано тук е изключително устойчиво на драскане. Предимствата на този модел не се изчерпват тук.

Въпреки изгодната си цена, телефонът е бърз и се отличава със отлични скорости на download и upload благодарение на 4G поддръжката. Хардуерът на Lumia 625 включва двуядрен Snapdragon процесор, който работи на 1.2GHz честота. На любителите на добрите снимки Lumia 625 предлага 5MP камера със силна LED светкавица. Снимките са с отлично качество и минимални нива на шум при ниска осветеност, видеото се заснема във FullHD резолюция.

Windows Phone 8 операционната система предлага голям избор от приложения и функции. Освен издръжливост Lumia устройствата притежават и уникален колоритен дизайн. Можете да намерите Nokia Lumia 625 в оранжев, зелен, жълт, класически черен и бял цвят на изгодна цена в Digiteq.com